Maternity Pillow nak beli di mana ya?

Ada cadangan ke dimana senang nak dapatkan bantal ibu mengandung yang bentuk U tu.. it’s hard to have quality sleep nowadays. Maybe this way can help. On 10weeks pregnancy ? thank you in advance!!

2 Balas

Shopee ada byk jual.. tp sis kena rajin baca komen yg dah beli... takut ada yg nipis...tp kalu kt kedai baby pun ada jual... tp harga mmg mahal sikit dr shopee.. dan kita bole rasa span dia tebal ke tak...

4y ago

Semalam saya pergi kedai baby, takde jual. Sebabtu saya taktahu dimana lagi ada bantal tu. Saya kalau boleh nak merasa sendiri. Shoppee saya kurang percaya😅 ok terima kasih ya

Dkt shopee ada sis..also dkt memne bby expo ada jual bntal tu..mcm sy dlu bli dkt shopee 😉✌