???

tghari tdi, tengah sidai Kain Kat ampaian ,tetiba tebuan masuk dalam Kain batik.. hadoii sis kna sengat belah peha...sakit dia x leh bawa bincang...p kecemasan diorg bagi ubat tahan sakit... masaalahnya sakit x der pn krang.., now dah tibai ubat tahan sakit 4 biji stkat jam 5.. nk hilangkan sakit just tuam ais Kat tempat bengkak...???.. hilang kebas ais, dia punya sakit rasa cam nk menjerit...any opinion x...sakit sangat rasa..mcm nk demam pn ad jga ni...now pregy 27 weeks...

1 Balas

Pegi hosp balik klu dmm

5y ago

rsnya camtu la..nmpk gayanya..ni pn dah rasanya seram sejuk pas mandi