Double Line Upt

Tgh wat keja..tb2 kwn dtg tnjuk sumting..UPT double line.. Allahu kwn skeja pregnant lgi. Best nya nmpak upt dia da garis 2..tumpang happy tuk dia..dlm hati sy sdih sbab msi x lekat2 g ?

4 Balas

Ya sis.. sy pun kawan skerja msg2 bwak perut dah. Masuk toilet. Msg2 cta pglaman msg2. Pastu dorg curi2 pndng perut sy y xpnh mbesar ni.. sy snyum je mampu. 😌

5y ago

Sma la..msg2 cta pgalaman psl hamil..sy snyum jer..sudut ati tringin sgt nk prgnant mcm drg

Sis ambik aura dia. InshaAllah. Sis boleh cuba tips ttc saya. Saya share untuk orang lain dapat rezeki tu, dapat nikmat tu sama2 rasa. Mungkin boleh membantu

5y ago

Samasamaa

sabar, bykkan berfikir positif. maybe Dia nak sis honeymoon puas2 dlu.

5y ago

Tq sis.. pndi tbawa2 prasaan ne skjap 😊

moga ada rezeki sis..Amen

5y ago

ur welcome..