spotting blood

Hi mumies!!..sy nak tanya 2/8 sy ade buat upt test dan naik double line...lepastu sy buat skli lgi test upt 6/8 Naik double line jgk tpi sy risau ade spotting darah sikit start Dari smlm...??..sy risau ade kah sy pregnant atau x?

2 Balas

just pergi shje check sis lebih batter dri risau memikir kn . doa je baik2 smoge janin dlm keadaan baik .

pergi jumpa doktor utk kepastian. g klinik kk je pun ok they really helpful.