Perancang keluarga

Tgh bertimbang rasa lagi nak ambil perancang jenis mcm mana. Tyn husband ikot dia suruh rancang sendiri je tapi x berani pulak nk rancang sendiri takut excident. Saya ade problem dengan period. Pernah ambil pil perancang and then period terus beteraburan and disebabkan tu sye terus jadi anemia since period berpnjangan and doctor pon x berani advice ambil pil perancang. Nak ambil iud byk pulak dgr cerita yg scary ckp tertanam kt rahim la. Klau implan kt tangan. Aihh tu pon scary 😭😭😭. Seriously sye buntu. Almost buat iud tapi husband x bagi and kakak kakak pon cerita yg menakutkan pasal iud tu. Aduhhh

11 Balas

pakai durex ja. beli online murah sikit. buat stok byk2, xde masalah pun.

4y ago

haha ya kondom. maaf buat slh fhm