Perancang kehamilan

Hi mommies.. boleh tak share perancang ape uols ambil..terfikir nk cuba iud..tp ade yg ckp sakit dan tak selesa dibawah..nk ambil pil, masalahnye sy bukan jenis konsisten mkn ubat..tlg suggest /share pengalaman uols pakai perancang ape.. #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

lain org lain preference. xleh pukul rata..sy pkai iud alhamdulillah xde apa. cuma masa nk pasang tu je la tak brp selesa.. klu jenis tkut sakit, tak konsisten mkn ubt..go for depo. 3 bln sekali je cucuk.

2mo ago

tq feedback sis

Boleh minta nurse/doktor explain satu2 jenis perancang yang ada. Nanti awak boleh decide nak guna apa. Macam saya tak ambil apa2 alat perancang. Rancang sendiri

2mo ago

dh discuss dgn doc..sblm ni sy rancang sendiri..tp doc x prefer dh rancang sendiri sbb senang lekat..