pregnant test 2 line tapi samar²

Nak tanya .. kalau check upt 2 line tp samar² Tu tandanya pregnant ke atau mcm mana eah ..

14 Balas

Sapa tahu klau naik samar2 mcm ni positif ka negetif kadang2 jadi comfius tak tahu mna satu betul😅 naik 2line tapi warna line samar2 mcm tuh jaa

Mungkin baru lagi so hormon HCG belum tinggi. Cuba sis check lagi dalam seminggu dua lagi

Test upt lagi lepas 2/3hari hehe.. Kalau positive.. Share with us ur good news hehe

Sya nk tumpang tanya klau mcm nii ape maksudnya yee ...maaf sya bru petama kli ...

Kalau samar2 better repeat lagi sampai line betul2 terang. InsyaAllah ada rezeki

cuba cek masa air kencing first bgun tdo waktu pg mcm sy line tu lg clear

InsyaAllah pregnant. Cuba repeat lagi upt lepas 2 minggu

Selang seminggu atau dua cek lagi.

Berapa lama tak period sis..

2y ago

tgh period Tiba cherk Naik 2 line tapi samar2 pregnant ke..

Insya Allah ada rezeki