First buat dua line tapi samar

Saya lewat period 11 hari dah. First upt buat pagi naik dua line, tp samar. Kedua naik dua line jgk tp sgt samar tgk dkt2 baru nampak line dia (brand yg sama upt). Kali ketiga buat test pkai dip n tell waktu ptg baru td, naik negatif. Ada siapa mcm sy ke? Tp sy byk tanda mual2 muntah, tak larat. Ke masih awal lg? Last period sy 15/3 - 19/3

First buat dua line tapi samar
2 Balas

sy pun pengalaman sma jgk.. 2hri lepas pgi klinik.. positif.. samar.. dktr sruh repeat.. tiba2 negatif.. tu yg confius.. esok nk try lgi skli.. hahah..

pergi hosp/klinik utk kepastian doc akn buat bhcg test ujian darah.