Scan pregnancy

Test pagi ini.. fmu. 4weeks 5days. Kalau sy nak scan 5weeks ++ ade tak yg pnah buat scan early & nampak kantung..? Sy tau 7-8week baru nampak heartbeat. But sy just nak confirm kan ade kantung dalam rahim..

Scan pregnancy
19 Balas

ikut ukuran scan ..sy masa 5w da nampk kantung dan heartbeat kelip2.

3y ago

owh yeke..byak ke bleeding sis.sy ni spotting wrna coklat+keputihan.inshaallah sis..ade rzki ade la janin tu..sy pon mse 9w kluar spotting lg.huhu..mse ni trus pergi hosptl..doc scan janin ok kantung sume ok..siap begerak lg mse scan.so doc bekalkan ubt kuatkan rahim.skrg da 12w..doakan kandungan sy baik2 aje ye.

Boleh sis sbb saya pun scan time 4 weeks sis. Nampak kantung :)

3y ago

Insyaallah, ada rezeki boleh nampak kantung tu time scan even still kecik lg. Depends kt org jgk. Sblm nak pi scan, sis minum air byk2 tau. Nnti lg clear nampak bila buat scan tu. Congrats sis! ☺️

boleh scan sis.tp kalau boleh scan kat pvt.sebab gov tak terang sgt.

3y ago

Ow ok sis..😍😍🌹🌹 da wsp klinik private ari tu, 4-5 week boleh scan jugak kata nye. Tp kene tahan kencing sblm dtg

Boleh nampak kantung 6w boleh scan tvs (scan dr vagina ) swasta

Saya scan 5w3d dah nampak kantung dengan dot kecik

3y ago

Bestnyer sis.. hrp sa pon npk kantung nnt

Sy 5w xnmpk ape lagi. Tgu 7@8w scan balik.

Saya 6week nmpk 2 kantung

3y ago

Waaa😍😍kembar? Untung sis..🌹🌹

boleh dh scan sis..

boleh

3y ago

Ade jugak yg ckp 4-5weeks boleh scan kan.. tp tu jelah.. takut nnt blm nampak2 terus kecewa.. 😌😌