If follow first day last period..Sy sepatotnya dh 7 weeks..but scan still tak nampak kantung apa2..d

If follow first day last period..Sy sepatotnya dh 7 weeks..but scan still tak nampak kantung apa2..dr suspect pesenyawaan lambat..dinding Rahim tebal..pregnancy test double line..beta HCG serum ( amik darah) +ve pregnant..anyone advice?

2 Balas

Kalau irregular period normal je. Saya pun irregular cuma 7w haritu scan nmpak la kantung tp size 5w5d dngan yolksac je

1y ago

period regular je awk..thats why risau..by this week sy repeat scan

awak irregular period ke?

1y ago

period regular je awk..thats why risau..by this week sy repeat scan.doakan please