Scan pregnancy

Normal ke Usia kandungan 7 minggu 6 hari bila scan baru nampak kantung dan belum ade heartbeat

4 Balas

Saya pun sama , 7 weeks 3 days nampak kantung je.Tapi membesar dari scan before this. Dr cakap sebab perut tebal 🤣.Tak scan ikut TVS sebab saya ada cervix ectropion (cervix senang luka).Dr cakap maybe around 9-10 weeks kalau bebetul nampak janin,asakan no bleeding and saiz kantung besar ikut saiz, should be Okay.Even saya paranoid juga sebab pernah misscarriage before this🥹

saya pun sama. scan masa 6w, nmpk kantung je. next week 8w insha Allah akn repeat scan. moga baik2 aja

normal. blh repeat lg 2 minggu

Normal.