Adakah ibu pernah rasa terpaksa untuk menyusukan bayi ibu?

<a href='/feed/hash/WorldBreastfeedingWeek'>#WorldBreastfeedingWeek</a>  <a href='/feed/hash/WBW2021'>#WBW2021</a>  <a href='/feed/hash/WorldBreastfeedingMonth'>#WorldBreastfeedingMonth</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

1064 respon

9 Balas

tak ,anak kedua selepas anak lahir berusaha untuk bagi anak direct breasfeeding.. untuk meransang pengeluaran susu badan

Mula2 mmg trkejut sbb ank mgepeng lebih satu jam badan sy cpt lenguh mgntok pon ada trpksa tahan

tidak tu tanggungjwb sy kepada anak sebagai seorang ibu..dan amanah dari Allah

Nope.. Syg baby Lebih❤️

Tidak

tidak

tak

no