GBS keputihan

ternampak posting ni lalu kat fyp tiktok. terus anxiety risau semua ada. kita dh la ada GBS keputihan pun banyak. sape la yg g buat video ni. buat orang takut je. doa yg baik2 dah la hmm.

GBS keputihan
23 Balas

sy nak tnye klu dri awal pregnant detect ada gbs mmg xleh bersama ke?

2mo ago

Boleh awak. Melainkan doktor yang nasihatkan tak boleh bersama. Tanya doktor ya.

😭😭😭sy pun keputihan truk..34w

2mo ago

warna kuning sis..kemarin dktr ckp tiada sangkut gbs..semua okey ja..semoga dipermudahkan juga sis

Kurangkan tengok TikTok

2mo ago

Ya awak. Saya pregnant zaman covid (PKP) dulu. Social media memang saya elakkan. Nak2 pula masa tu arwah Siti Sarah meninggal. Berita tu beri kesan yang teruk pada emosi saya. Saya ada anemia, gbs+, GDM on diet tapi alhamdulillah pregnancy journey saya sangat menyeronokkan. Masa ni OBGYN saya la sumber rujukan saya yang utama.