gatal perut

Terlalu gatal.. suka garu pakai sikat? hehe . Org tua2 pesan klu pregy xelok d garu nnt blh tgl stretch marks xcntik kt perut ? tp gatal sgtt xleh nk tahan, garu jugak ?

1 Balas

Sy pernah tanya nurse pasal scretchmark ni .. Nurse suh try sapu jerslyn oil .. Tkpun tnya je kt farmasi ubat utk hilangkan scretchmark .. Tp nurse kata .. Ada sstgh org .. Lepas bersalin scretch mark tu akan hilang sendiri .. N ada jugak yg tk hilang .. Kita kena ikhtiar utk hilangkan

4y ago

Hilang scretchmark .. Gatal tu org ckp sbb rambut bby dah tumbuh .. Tu yg gatal .. Tp yg tu sy tk tau la fakta ke mitos .. Just org ckp la 😆