Perut gatal

Mommy semua klau perut gatal gne produk ape utk kurang kn gatal tu...x tahan la alahai nk garu..ade yg suruh garu pakai sikat

2 Balas

Dlu ada trbaca yg losyen ni bagus.. Sis yg pkai tu ckp kalo rajin pkai hari2... Stretch mark xtimbul... Now sy tngh cuba losyen ni, dh 2bulan pakai.. lepas sapu je gatal² tu kurang dan takat skrg xada lgi la timbul stretch mark ..7bulan dh skrg... Tp xtw la dlm msa 3 bulan lg mcm mna kn 😅 harap² xtimbul la😂

sentiasa lembapkan kawasan tu kulit kering, perut membesar meregang jadi gatai