gatal

Kat kawasan perut gatal.. Org tegur jgn garu nanti perut tak cantik. Tapi tak tahan dah.. Erm now dah nampak garis2 dah kesan garu.. Mcm mana nak elak garu eh?

2 Balas

Sis, pakai cream/lotion/minyak kelapa dara setiap hari atleast sekali sehari. Sy start pkai cream Rosken Dry Skin (warna biru) sejak 1st day sy dpt tau preggy. InsyaAllah it will help. Kalau dh start gatal2, elok sis pkai 2x atau 3x sehari kat kwsn perut, keliling pinggang dpn blkg, peha n lebihan tu sapu la kt breast.

Sy garu juga tpi garu baju jer x lh sentuh perut