Teringin

Teringin sgt nak makan maggi pedas or samyang. Tp baru 8 weeks. Boleh ke makan? Ke bahaya kat kandungan?

22 Balas

Saya mkn je sis smlm.. Sib bek xde pape.. Yg ajaibnya xmuntah plak tu lpas mkn... Loya pun xde.. Mkn hat lain loya2 muntah.. Huhu.. Lau ikut nafsu ase nk mkn lagi.. Tp pkirkn xelok saya tahan2 jerni.. Bnde ni atas org jgak.. Lau xtahan pedas baik xpayah

5y ago

In shaa allah.. Asal xcirit birit.. Bhya cirit birit masa pregnant sis.. So ok xsis?