Teringin

Teringin sgt nak makan maggi pedas or samyang. Tp baru 8 weeks. Boleh ke makan? Ke bahaya kat kandungan?

22 Balas

Jgn pedas sgt..Cian baby.Kalu tringin sgt2...Mkn lh sikit jew k

saya pun masuk 3 bulan ni teringin nak makan samyang. boleh ke ya?

5y ago

Makan la sikit buat rasa2. Sy pun share dgn husband 😁

boleh mkn sikit sis tp jgn byk sgt sbb terlalu pds x baik jugak

sy pon dah overdue ni teringin nk mkn magi pedas giler tu leh ke

☺😊😚😘 Makan juga.. tapi kurangkan pngambilan..

Klu boleh jgn mkn yg pedas2 dgt awal2 preggy nie...huhu

Aduh meleleh air liur,sy pun nk jgk meggi tu..su 7 weeks..huhu

5y ago

Sy dah makan, tp share dgn husband la 😅

sy mkn je tp letak paste dy sikit je bagi rasa.

Saya sudah makan maggie

Boleh tapi takut heartburn