maggi .....

hai mommy saya nak tanya .. menyusu badan boleh ke kalau nak makan maggi .. saya teringin laa 🥹

3 Balas

makan jela sis. bukan setiap hari pun kan☺️saya time pregnant pun makan jgk kadang2 haha.. tengah menyusu ni pun mkn jgk. kita happy susu pun banyak😬

maggi ni bila2 pun tetap tak sihat. nk makan, makan la. Sy pun makan aje haritu sebab since pregnant menahan diri 🤣

12mo ago

dah lama tahan dari pregnant habis pantang sampai anak dah 2bulan .. ni dah takboleh tahan dah 🥹 teringin sangattt

Sy dh mkn jgk lepas habis pantang. Uhhh, teringin giler kot. Dh lama tahan. So far ok ja. Lama2 skali kn sis,