UPDATE

Terima kasih semuanya doakan saya alhamdulilah saya selamat melahirkan baby boy seberat 3.2kg secara normal ada jahit sikit 2cm alhamdulilah Allah permudahkan semua proses dlm lb tk smpai 10minit da bersalin ... semlm jam 10:29 mlm dtg2 hospital je da 9cm hampir2 nak terbersalin dalam ruma syukur Allah permudahkan ...

36 Balas

haha tula agak susah juga nk tengok bila tarikh post tu klau asianparent bole tambah kan function tarikh tu lgi memudahkan kita semua