Baby boy.

Alhamdulilah, sy da selamat melahirkan putra pertama seberat 3.25kg secara normal pada 1/11/2020..semoga dipermudahkan segala urusan para ibu yg menanti kehadiran si manja

27 Balas

alhamdulillah . congrats sis! due sis sepatutnya bila? saya 11/11 tapi sampai sekarang takde tanda langsung, baby macam seronok sangat duduk dalam perut ni haa🥴 dah dapat surat serah diri 10/11 sebab gdm on diet. hopefully sebelum tarikh tu lah dia keluar.

3y ago

Due sy 5/11 tp baby nk kluar 1/11, semoga dipermudahkan segala urusan awk♥️

congrats sis ... sa pn xda lma lgi bulan 12 ni tpi ada msalah uri d bawah semoga semua baik² sja. semoga ada keajaiban spaya uri sa naik d atas dan sa boleh bsalin normal..

3y ago

Byk kn rehat sis, semoga dipermudahkan urusan awk♥️

congratulations sis.. saya nervous sangat sbb due 18.. tp dah mula sakit situ sakit sini fake constraction pon dah kerap..

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan awk♥️

Alhamdulillah...selamat berpantang sis. Sy pn sptutnya due hrini tp baby xnak keluar lg. Doakan sy jga ye ☺️

3y ago

Sy due 5/11 tp baby nk kluar 1/11😍 semoga dipermudahkn segalanya urusan awk

Alhamdulillah selmt berpantng ibu yew.. moga bby n ibu siht sntiasa. Amiin ..

Alhamdulillah.. Semoga cepat sembuh dan Putra membesaq jd ank yg soleh

alhamdulilllah, tahniah sis.. slmt brpantng.. jaga diri,

Alhamdulillah... Tahniah sis. Selamat berpantang..

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang😘

Alhamdulillahh .. selamat berpantang ye 🥰