Keguguran

terima kasih ibu2 kongsi ilmu, harini saya keguguran anak pertama. perasaan bercampur sedih & redha. takpelah, anak syurga tunggu saya dekat sana. terima kasih ye

2 Balas

Sye pun pernah alami situasi mcm sis lepas raya hri tu. Anak first gugur mse kandungan 5weeks +. Mula2 mmg sedih sngt lgi2 bila tgok husband pun sedih. Tpi pkir balik sume yg berlaku ade hikmah. Sebulan lepas kejadian, tuhan bagi rezeki yg tak terjangka dri segi pekerjaan. 😊 bak kata kwn2, dia ambil satu bnda dia bg rezeki lain. Kene sntiasa bersangka baik dgn ujian Allah S.W.T. salam takziah dan selamat berpangtang ye sis. Semoga ade rezeki zuriat lgi buat sis, sye doakan in shaa allah.

Sy pun ada pengalaman. Kena ingat itu bkn rezeki kita. Mungkin ada yg lebih baik. Ada hikmah bsabar ya sis