Pernah tak ibu2 mengalami keguguran dalam 8 atau 9 minggu mcm mana tandanya ? Terima kasih

1 Balas

sy sblm ni pernah keguguran msa 6 7 minggu mcm tu....mcm sy setiap hari akan skit perut mcm nak period tp kejap ok kejap skit...skit je stiap hri...xde alah apa melainkan skit perut yg kerap, lps tu taw2 keluar darah mcm isi ikan...msa nak keluar tu, rsa mcm nak kluar period...mcm ada bnda nak trun....msa tu dah agk, sb dr pnh pesan...klu trun mcm isi ikan beketul2, mknanya dah xda...so pegi cek, dr ckp rahim dah mkin nipis...mmg dah xda...so biar jela trun sdri dlm smgu

2y ago

akak ada minum ape² xbg mempercepat proses janin ggur turun sendiri?