Pantang (keguguran)

Assalamualaikum, Ibu², nk tnylah, klu pantang slps keguguran mcm mana? Sy keguguran bayi ivf. Terima kasih

4 Balas

Klau 3bulan kebawah sya amalkan pantang sebulan sma macam bersalin x boleh keluar rumah, urut, makan, bersama dn jamu2 smua tpi Klau lebih pada 3 bulan Kene pantang macam pantang bersalin 44hari ☺️

Pantang macam biasa sis. Walaupun keguguran badan sama mcm bila melahirkan anak biasa. Amalkan pantang yer sis. N salam takziah. Smoga Sis tabah

5y ago

Ye, IAllah sis. Bleeding 5hari, berakhir dgn keguguran subuh td..

sy pantang 2 mggu je . tp just pantang biasa je la . stoking je . lain tak ikut pun😅

Salam takziah. Sis week berapa gugur? Embryo ke berapa?

5y ago

Ye.. iAllah, nk rehat dulu.. masih trauma :)