Selamat melahirkan

Terima kasih ibu ibu yg medoakan kelahiran anak saya .. admit wad 8/11 9/11 induce belon .. 10/11 jalan buka 5cm .. jam 10 selamat melahirkan baby boy seberat 3.45kg tanpa jahitan .. cuma melecet .. sya trkjut sbb xde kyakan sngt sebb teran pon ta btol smpai kena marah gan 3 org doc ?? Pengalaman saya mudah lagi lahirkan abg dia dulu .. ? tahan sakit ta lamaa .. sekali teran da kluar .. no 2 ni .. tahan sakit bukan main lama .. lebih 24jam .. na teran pn lama ..

Selamat melahirkan
304 Balas

Alhamdulillah,tahniah sis , selmat berpantang..comeynya baby 😍

Tahniah.. Comelnya dia.. Doakan ank sy cpt kluar dr nicu. Baby Prem...

5y ago

Prem 34w2d...alhamdulillah skrg much better.. Dh kluar icu n stay kt scn...berat 2.04kg

Alhamdulillah.. moga mummy & baby terus sihat.. comei baby 😘

wah takde jahitan😍 tahniah puan.. comelnya baby ❤️❤️

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang... Comel baby

Alhamdulillah, selamat berpantang sis. Comelnya baby 😍😍

dorg mmg x gunting ke sis? pape pun tahniah comel bby dia🌹

Sebab baby besar tapi ap2 pun tahniah sis Selamat berpantang

alhamdulillah....semangat bby nya... bambam...geram tgk....

Alaaaa comelnyeeee mancung hidungnye! Tahniah sis.. Alhamdulillah~