Admit Wad

Malam ni kena tahan wad .. jalan da buka 2cm walau sakit takde .. esok kena induce .. sebab da terlebih hari 40w4d .. doa kan saya selamat melahirkan .. ???

23 Balas

semoga dipermudahkan sis ... banyakkan berjalan pusing2 1ward pernh juga ade pengalaman induce bukaan da 2cm doktor bagi masa 3hari klau tk bersalin lgi kena dtg hospital untuk induce time tu memang tkde sakit lgi biarpun da kluar tanda darah dan lendir bila induce drip je tahan la sakit contraction selama 6jam selepas 6jam tk smpai 30minit saya selamat melahirkan

Moga sis dipermudahkan dan dikurangkan rsa sakit bsalin,moga sis & baby sihat dan selamat..aamiin

Smoga sist dprmudahkan brsalin,sist dan baby juga selamat..amin2 ya rabbal alamin..☺

insyaallah..semoge dipermudahkan segalanya ye sis.. 😘

inshaallah..semoga dipermudahkan urusan semuanya..aaminn

Semoga dipermudahkan sis. Aamiin3 Ya Rabbal Alamin 💞

Semoga semua dipermudahkan mommy dan baby😘 Aamiin..

InshaaAllah semoga selamat semuanya. Aamminnn.

Semoga Allah permudahkan n ibu n baby sihat .aamiin3

5y ago

Mw😊

Smoga selamat dan dipermudahkan segalanya..