Adakah anda terbuka untuk bercakap tentang keguguran/bayi mati dalam kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3863 respon

11 Balas

Agar tahu punca dan boleh kita elakkan. Bila tahu punca kita bersedia utk elakkan. #TAPSupermoms

pengalaman sndri bby syurga mnggl dlm kandungan waktu 38mggu 5hari.. perit hnye Allah yg tahu

klo blh xnk ingt...kisah sedih 5/11/2020 (14weeks, no heartbeat)

myb..xtau apa perasaan nya..tp nak tau kalau ada yg cerita..

ya. tak salah untuk berkongsi.

Jawapan sya x dlm list

30w meninggal

😔

Yes

Ya