PERNAH TAK?

terbawak balik buku pink dua2 sekali 😂 patut ke nk pulangkan balik atau tunggu masa appoiment yg akan datang?? takut kena marah dgn nurse pun ada.. 😂dah la pertama kali pregnant.. klu ada pengalaman takpe jugak 🤣

2 Balas

takpe sis bagi je time appointment, saya banyak kali nurse terbagi sekali buku copy, nanti time appointment cakap jela "baru perasan haritu nurse terbagi sekali" 😂

Klau blh pulang blik ke klinik copy utk nurse tu..takut dorg nk guna utk buat kja.blh contact nurse yg rawat awak tya mcm mna😊