Boleh ke pindah KK?

Assalamualaikum.. nk tanya.. boleh ke pindah kk walaupun baru je buka buku pink? Bukan apa.. mak saya suruh tinggal dgn dia sbb dia nak jaga saya.. i'm her first child.. and also first cucu dia 🥹 risau la kena marah dgn nurse 🤣

5 Balas

Boleh tak ada mslh pn.. tp kena pastikan dulu area rumah parents awk tu KK yg paling terdekat di mana.. sbb nanti diaorg akan tnya .. dn inform dkt kk yg baru tu ..

blh jer..sy buka buku pink.pd hri yg sma jg sy request pindah poliklinik..trus nurse transfer out sja.yg pntg dh daftar buku pink KKIA

kalau nak comfirm cuba tanya kk and nurse..takde sape pun nk marah awak..

Mesti la boleh. Inform nurse lepas tu book appointment baru kat KK baru

Boleh je. Nk mrh kenapa hahaha