BUKU PINK

Hi mommy , nak tanya sekarang dah 9w , ada dekat kpg jadi lepas raya baru balik rumah suami , so kalau buka buku pink dekat kampung , nati nk balik rumah kena buat ape ye? Ke patut tunggu lepas balik rumah suami baru bukak buku pink?first pregnant 🙂

1 Balas

kalau lps raya, dlm 2w. lagi baik awk call kk berhampiran rumah husband dlu, utk buat appointment. nnti balik terus pg buka buku pink. sbb masa tu pon dh near 12w. buku pink kena buka sblm 12w. kalau x nnti kena tadah telinga laa nurse bising sikit 😅