LUAHAN YANG TAK TERUNGKAP

Terasa macam nak meluah bcs nak cerita in person to org yang rapat pun rasa macam tak sedap. Saya pregnant 6 bulan. Lately ni saya & husband kerap masam muka sbb husband fikir saya tak berminat dgn dia. Katanya saya tak pernah flirt or minta utk bersama. Setiap kali dia nak pun, dia rasa saya seolah takda feel & terpaksa atau saya tolak. Sejujurnya saya pun rasa serba salah, sampai taktahu nak buat mcm mana lagi. Saya memang rasa kurang keinginan utk bersama skrg ni. Saya more kepada rasa nak husband dekat je mcm cuddle & etc. tapi utk have sex tu kurang. Itu yang husband tanya kenapa saya takpernah minta & selalu tolak. Saya rasa sedih bila dia cakap mcm tu tapi tak tau nak explain mcm mana. Saya cepat penat & cepat mengantuk, malam tidur awal. Saya tak nak la selalu kaitkan pregnancy adalah sebabnya. Walaupun memang YA. Saya banyak berdiam je bila husband cuba meluah semua tu. mampu cakap sorry pada dia. Tapi tak tahu nak explain apa utk dia faham juga situasi saya. Saya tahu itu lumrah lelaki, dan suami mmg jenis lepaskan (bagitahu) bila ada tak puas hati. Saya nak bersedih sorang sorang pun risau sbb asyik fikir apa yang kita rasa baby pun akan rasa. So kalau boleh tak nak affect pada baby. Tapi saya dah buntu. Kalau lah dia pun faham ini salah satu sebab yang terjejas waktu pregnancy.🥺😣#bantusharing #advicepls #sexlife #perlukansemangat

24 Balas

normal sbb hormon..feel tu kosong..tp ada jgk y mendadak keinginan sex.ape2 pn klau xnak Salah faham n kaum kite je faham..so kene jgk slowtalk.bg lelaki bile die nk xdpt mcm2 dieorg pk n blh bt second sesuatu d belakang kite utk puas..tu lg sakitkan ati kite.nnt pantang plak tambah lg lame nk dpt..so same2 main peranan..bgtau y keadaan awk x selesa..blh Layan tp dlm seminggu awk blh bt takat mane..klau xdpt bg cik bunge..cube layan care lain asal suami puas.dlm umah tangge..org kate tang ni paling berat..nafsu.klau suami mintak jarang dlm smnggu sekali dua ok la..sbb dieorg xleh simpan air lame2 kat dlm.klau mintak ari2 tu y mmg kne plan betul2..tu jelh same2 kena fhm n terus terang..klau tdk berpanjangan camtulh masam muke..kuarga pn x ceria.