Sakit bersalin tak hilang lagi🥲

Saya nak luah je...saya sedih sangat2...sakit bersalin pun tak hilang lagi, anak baru 2 bulan..husband dah minta bersama...saya dah bagi..tapi dia still tgok p*rn🥲 saya sedih sangat2...rasa macam diri ni tak berguna...bila saya tanya husband kenapa tgok, dia cakap dia st*m ...bini tgh tidur...so dia tgok bende2 b*d*h tu...saya terkilan..ya allah...skng saya nak pandang muka husband pun saya jijik sangat😭😭 saya geli...jadi dia paling kotor...suami jijik yang saya rasa ...ada bini tapi sanggup tgok perempuan lain b*g*l ..sumpah saya jijik dengan suami saya😭😭

2 Balas

Allahu.. sis slow talk dengan husb nanti. Tengok benda haram nak buatpe? Isteri depan mata dah. Alasan je semua tu! Sebelum kahwin dulu dia mmg kaki p*** ke? Semoga dia berubah sebab bila tgk benda tu jadi ketagih sis. Tak normal tu. Moga dipermudahkan urusan sis

Bincang elok2 dgn suami untuk kebaikan bersama