tbe² rse time nk besalin t mmg x nk husband ad dn teman dlm LB... doakn sy ya 12day lg due

terasa hati dgn suami

9 Balas

Teruk sgt ke apa yg suami buat tu sis.. adakah sampai melanggar hukum agama.. kalau ye mmg patutttt laa. Tp kalau benda kecik2 kita pregnant ni mudah terasa even benda2 kecik. Saya sehari sebelum bersalin merajuk teruk dgn suami sampai taknak tegur dia, mogok la tu konon sebab suami usik saya melebih2. Sekali baru 36 week bangun tidur saya turun darah banyak sgt & baby pun dah tak gerak sgt dlm perut. Nangis2 call suami kt office huhu. Dia drive selaju tidak balik rumah then bawak saya g hospital dlm kete pun saya mintak maap nangis2 tak sangka nk beranak dah dgn sakit contractionnya 😅

4w ago

@Ericha Fitrih alhamdulillah da nk berbaik... husband pujuk mkn luar heee

saya pon x maw suami teman dalam lb.. x bole tgok muka dia.. takut kang x terkeluar baby... sebab dia jenis kalut n gelabah bewak.. kang doc suruh teran aku bantai gelak..

4w ago

heee yg tu x pe...

utk mudahkan bersalin perkara utama skali adalah doa dari suami.sy xtau masalah sis tp berbaiklah suami isteri bt masa ni...biar same2 memaafi

akak kita x tau bila nk beranak.. due tu just panduan, tau2 esok boleh terberanak.. cuba bincang elok2 nnti pantang nk mntk tlg suami juga..

bg saya ada suami lgi bgus, tk cm saya bersalin dari due suami lewat 5 mnt saya da kt dlm bertarung nyawa

Dekat2 nak bersalin kena berbaik dengan suami Kena minta restu suami supaya urusan bersalin dipermudahkan

Macam2 boleh jadi kak masa bersalin … kalau ada terasa hati dgn sapa2 maafkan je lah ..

4w ago

baik sy cube

klu ade isu, cbe lah settle sblum bersalin.. bia hdup aman tenteram je mse pantang nant..

bsar ke salah suami?