BERSALIN PKP

Assalamualaikum mommies, ada tak yg dah bersalin bulan ni? Yg bersalin hosp government mmg husband masih tak boleh masuk ya? Sy nak beranak anak first. Risaunya kalau husb takleh masuk teman dlm lb 😭. Mcm mana sis2 tangani perasaan bersalin tanpa suami? Bantu saya 😁

1 Balas

aah suami x dibenarkan masuk, just dibenarkan masuk utk azankan anak + ambil uri shj ,dlm LR sorang2 huhu.. sy pun anak pertama , tp masa sakit nak bersalin x pikir apa da pikir nk bersalin cpt tu je 😅