terasa hati

knp kita slalu buat status time kita terasa hati dgn suami.. time kita bahagia xde masa nk up status yg baik2 psl suami.. hmmm

9 Balas

Time terasa perlu kn perhatian, jdi bila perhatian tk dpt dri suami mula la cri perhatian lain. Time bahagia dpt perhatian dri suami, sbb tu tk cri perhatian dri yg lain.

Baik buruk rumah tangga Elakkan masuk dlm sosial media, nanti org ketiga suka 'masuk jarum'.. tambah lg musuh dlam selimut yg ternanti-nanti je hidup awk merudum

Lack of communication skill. Jangan biasakan. Hal rumahtangga biar suami and isteri je tau. Tak perlu luah kat media sosial.

sye tentang hamil suami sye buat hodoh je.. sye nk pergi mkn kat luar suami sye malas nk luar... sye tentang lapar nie

no need to share. doa pada Allah moga rumahtangga kekal bahagia. Jauhkan persengketaan

X smua mcm tu...sya sma ada trasa atau bahagia,mlas sya nk up status..

Normal. Semua org pernah lalui. Proses mematangkan diri.

nasbi sye nie dpt suami macm tu

X semua mcm tu