minum ais

Tengah pregnant x elok ea minum ais?ada yg ckp nti baby besar...tekak ni nk air sejuk je...tpi tu la ada ckp cm tu kan...betul ke?

39 Balas

Sama, kata sapa makan ais masa preg baby besar lah apalah,, tp alhamdulillah dri mula preg smpai shari sblm besalin kunyah ais, minum ais baby keluar 2.4kg jak 😆😆 tp masa scan2 kata baby dah 3kg lah apalah,, siap dsuru diet lagi kena gdm msa preg,, 😆 alhamdulillah 29/4 bulan lepas baby keluar dengan jayanya dpermudahkan smuanya,,