Di manakah tempat percutian paling popular di Malaysia?
Voice your Opinion
Kuala Lumpur
Cameron Highland
Pulang Langkawi
Pulau Redang/Perhentian
Lain-lain (Kongsikan)

5867 respon

67 Balas

Pulau langkawi tempat pilihan saya sebab kaya dengan hasil laut dan pulau bebas cukai jadi yg suka melancong smbil menyelam nah ini tempat membeli belah pun best bukan barang murah

sabah🤭🤭🤭.sbb rmh mertua..klu suami dpt cuti pnjg mst balik sabah..sbb jarang dpt balik..setaun skali je..

Rs cameron dan pulau2 sm byk jd tumpuan rmai untuk pegi bercuti dgn family or honeymoon..😂😂✌

eh entah la.. bukan travel agency.. haha.. tp sy suka tempat yg tak merisaukan utk jaga anak2

segala tanah tinggi, kaki bukit, hutan best sbb rumah sendiri bahang 😆

Rasanya paling ramai pergi Cameron atau pulau-pulau 🤔

Depends on minat kita & apa yg kita cari dlm percutian.

Pulau redang, Pulau langkawi dan Cameron Highlands

Dlm malaysia smua pun best2..cameron higlnds best

tdk pernah cuti😁 klau cuti pun d kmpng sja😅