Mana tempat paling best nak bawa anak bercuti?
Voice your Opinion
Hotel mewah
Pulau penginapan
Balik kampung
Lain-lain

6627 respon

34 Balas

Balik kampung dpt eratkan silaturrahim anak dgn sepupu sepapat....bercuti di cameron highland bawa anak2 makan strawberry bestnya🤩

kalau hari cuti...mesti balik kampung.tapi kalau ada cuti lebih boleh la bawa keluarga jalan2 makan angin dekat kawasan pantai ...

Memane pn blh..jnji jln😂😂😆😆✌✌✌✌dan blh spend time dgn my mini family with husben n daughter😘❤❤❤

selalu bawa jalan2 pegi pekan sja😅😅blik kampung tu susah sikit sebab jauh dan banyak bajet kena guna..

Tempat d mana ank2 bole bergembira dan bermain sepuas2nya. Mcm saya sendiri suka bawa anak2 mandi pantai.

balik kg cam dah slalu nau. teringin nak bawak pi pulau2 pulak..hhu..mak dia nak relax😭

Mana2 tp bukan dlm rumah sndri..sb bawa ank2 klr mereka seronok byk pkra boleh teroka

Kebykkan place yg seronok utk anak2.. ada waterpark, swimming pool, playground.

Balik kampung jumpa atuk nenek pn dyorg dh happy bkn main.

Kemana sahaja asalkan dengan family...ramai lagi seronok