Sejauh mana anda merasakan bulan Ramadan memberikan tekanan/cabaran buat anda sebagai seorang ibu?

Voice your Opinion
Sangat tidak mencabar
Tidak mencabar
Biasa-biasa sahaja
Mencabar
Sangat mencabar

492 respon

8 Balas

mencabar utk sy yg ada gerd dan dlm ms yg sm mencabar dlm menguruskan rumahtgga sbb dh mula sibuk jemput hntr ank ke preschool.. mg tahun ni d beri kekuatan kesabaran dan smgt yg kuat dan dberi kesihatan yg baik tuk bribadah..aamiin

sgt mcbr bg sy.. breasfeed ank newborn.. jge ank kcik.. ank yg skolh.. msti akn exhausted hbis punye...blum lg tang buat kuih rye utk jual.. msk lg ..

Tak mencabar mana tapi kalau datang kepenatan melampau lagi-lagi puasa nanti dah masuk 8bulan+ memang goyanglah sikit🤣

Memasak, menyediakan makanan, makan, hypo (sebab glucose intelorence) cabarannya.

Macam mana persediaan nak puasa nanti?. Tak makan 4jam pun rasa tak tahan dah

mencabar juga

🩶

👌