Sebelum kandungan masuk 11 minggu.

Tekak masih rasa kering walaupun dah minum air suam & air susu. Nak muntah je rasa. Tekak rasa semacam. Sebelum ni alahan muntah semakin okay, lepas je semalam muntahkan balik makanan terus start balik alahan mual & rasa nak muntah. Normal ke ? Harini kandungan dah masuk 10 minggu 6 Hari, esok dah 11 minggu.

5 Balas

samalah. ari tu da xd muntah..sekali muntah..dtg blk ari2 nk muntah. baru nal rasa sinaran mentari