8 mggu 1 hari

Tekak dr start taw pregnant sampai skrg rse tak selesa tpi boleh makan lagi. Mual2 n loya. Mgu lpas sakit pinggang. Skrg alhamdulillah da lega. Cuma baru2 ni kepala rase berpusing setiap kali bgn dr baring. Terus berpinar mata, sekeliling rse naik turun mcam kita baru lpas turun dr buai. Apsal eh.. so far asid folic takde skip. Blom buat buku pink lagi. Ahad ni baru buat. Mohon share, knapa jadi gitu.

2 Balas

kurang air kot.. mnum air bnyk sikit.. mkn tu pnting.. mkn ckup ckup.. klo kerap muntah balik, beli ubat tahan muntah kt klinik yg selamat untuk ibu mngandung..

hi sis. sy dah lama tak jenguk apps ni. jenguk2 tengok sis dah pregnant dah. tahniah sis. share lah tips hehe. sy masih berusaha lagi

4y ago

Lpas yg panjang tu.. bln 4 tak period da