sedih,ssuatu brlaku

td pg rse xsdp bdn,rehat dan tdo. dlm jam 3lbih bngun segarkn dri(mndi). mse mndi tu nk kncing,ade drh. time tu la skit len mcm,mesej suami sruh blik scepat mgkin dan ke klinik. smpai klinik cek,air kncing kotor ade bkteria. scan prut bby x mmbsr still kcik. ikutkan msuk 3bln tp td msh 6weeks 3days 😭. esk refer ke hsptl kerajaan,doakan sy dan bkl bby sy.

1 Balas

Allahu sabar ye. Kindly update what happen..

3y ago

masih risau.. drh msh ada,xkn piot sdhkan bulan lps lngsung x dtg piot da. skit ade,skit smua bdn2 ni. folic acid selalu mkn,xprnh tggl.