5monthpreg

Gdm on....ada xyg mcm sy first mnum gula hri tu msa 4 bln preg lps mnum gula 7.7 tpi nurse xde pla suru on diet cuma dy ckp bln 7 ni nak kna mnum gula blik.. Klo dy xckp on diet xprlu ke...#pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

Tak silap saya bacaan lepas 2jam minum air gula 7.8 baru dikira gdm on diet control. Kalau 7.7 tu awak cuma hampirhampir sangkut je belum gdm lagi. Sebab tu kena repeat kali kedua masa 7bulan.

2y ago

oh trima kasih sy ingatkn da sangkut sbp nurse kata tu hari tinggi tpi xde pla d suru on diet😊