Kepala baby besar

Hai mommies, sy first mom pregnant 30w nak tanya kalau scan kat kerajaan ngan swasta mana lagi boleh percaya? Sebab kalau kat kerajaan, scan haritu tak habis2 cakap kepala baby besar, dah la ayat tak positif langsung haihh. Sy tak puas hati, sy gi swasta scan baby. Diorang cakap kepala baby okay je, selari dengan badan cuma baby memang mokmok sikit. Ayat diorang pun positif je tenang je dengar.. mommies ada tak pengalaman macam sy? #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

swasta lbh bagus kalau berkaitan mesin usg. kalau di gov ni kadang ada mesin yg sampai 20th umurnya. tp bukan semua la. sy ada buat usg di kk,gelap sedikit visualnya. masa 35w sy usg d swasta,terang visualnya walaupun 2d sja

11mo ago

*terima kasih