sya nk tnya normal ke pregnt tapi ada pendarahn?..tapi xbnyk..sye test upt samar n dh rasa denyutn..

tapi xcheck dr lagi..sbb risau takut ni hnyr uzur..

sya nk tnya normal ke pregnt tapi ada pendarahn?..tapi xbnyk..sye test upt samar n dh rasa denyutn..
2 Balas

sy rasa awk chemical pregnancy..atau kndungan masih baru lg.awk cuba repeat sampai terang inshaAllah pregnant la tu.tp klu bleedg tu xnormal ancaman keguguran. bole jumpa doc minta advice tau

Pendarahn mcm mana? Banyak ke? Denyutan awal mengandung tak dgr sis, ramai salah faham awal mengandung rasa denyut tu denyur saluran buang air kita ya