Upt samar²

Saya nk tanya , kalau mcm ni positif ke ? Sbb 5 kali test tapi masih double line samar macam dalam gambar . Bila test laju ja dia naik line samar tu . Ingat upt rosak , tapi try test letak air paip naik 1 line saje .

Upt samar²
5 Balas

kazen sy guna yg brand ni sis . . . dia 2 garis tpi kalau dlam camera xnampak sbb samar . . . kazen sh tu dah 13hari lambat period . . . tu kira positif pregnant ker sis???

in syaa allah positif,mcm sy la ni,2 minggu samar je,lpas 2 minggu cek guna clear blue ,positif pregnant 3-4minggu

sis try cek balik 2ke 4 hr lg nanti kalo mkin terang btul la tu ,

Sis blh try check lagi after seminggu. Test masa first buang air pagi2

Sis macam mana? Pregnant ke?