Normal ke rasa mual, pening kepala yang amat, sakit2 badan, rasa penat sgt

Tapi nak kata pregnant 2 minggu baru suci dari period. Kalau ikut next week dah dtg period balik. Siapa pernah alami macam ni? Ni dikira tanda2 pregnant ke? Payudara saya pernah membengkak pada awal bln 2 tapi masa tu check doktor susu bengkak, then doc suruh buat utp negative? adakah kali ni ada potensi untuk positif?

1 Balas

In shaa Allah ada rezeki ada tu sis. Kalau delay period, boleh check upt.