carseat

Taon dpn dh nk kne bg bby pkai carseat..tpi klau bby jnis xnk ddok dlm carseat mcm mne plak yer..?? Bby sy ske ddok ngn sy klau dlm kete..skrg bby dh nk msok 9 bln..taon dpn dh 1 taon..xpe ke klau xde carseat..?? Hmmm..pening2..

15 Balas

Time mkn..ddukkan dia dlm carseat. Letak dlm rumah. Lama2 dia xrsa janggal dduk. Mmg ktor la jugak..bnda boleh cci..😅 sy ajar mcmtu bila ank start mkn dri 6bulan. Bila letak dlm kreta dia ok..