Apa tanda hamil yang ibu alami masa mengandung
Voice your Opinion
Mual
Pening kepala
Spotting
Semua yang di atas

7808 respon

67 Balas

Pening kepla bila naik kereta ,haha! bau aircond je muntah ! padahal period lambat lagi, tp suami kata mommy pregnant ni, dia beli kn test tu, test naik 2 line ..Hehehe tahu awal wlopun tarikh period xsmpai lg..

Sakit kepala, pening, sakit leher, sakit seluruh badan i, cepat penat, letih, bila turun tangga ok and bila naik tangga rasa malas nk naik tangga. Kadang-kadang suruh suami pegang tangan bru blh naik tangga

mual, muntah kdg2, breast sakit n membengkak, selera xmenentu, mengidam nk mkn mcam2, mudah letih, xsedap badan, bloated, gastrik, pedih ulu hati, cepat lenguh pinggang

Mase tu tengah diet.. pelik knp berat x turun lg.. dan priod lmbt dtng bln tu.. bila cek rupanya mengandung..Alhamdulillah setelah 15 thn berkahwin Allah baru berikan rezeki anak..

tiada tnda2 cuma tdk period ja jdi cek upt ja.. dpt 2 Line, 🤭😘 prgi klinik lgi cek utk confirmation.. memang Prege Alhamdulillah, terus buka buku pink... 💖💖💖💖

saya kali ni x lalu mkn bihun sup..selalu kalau jumpa mmg febret.nk mkn byk byk pun jd kembang tekak..tu syak kata mengandung,urine n hasilnya positive

3y ago

satu lg mengantuk dan letih..suami pulak x phm duk bebel rumah x kemas..adehh

Tak pernah alami apa2. Cuma suka menangis, takde sebab pon boleh menangis tiba2, dan suka sangattt tidurr. 😂😂😂

Berat badan naik dan x selesa masa tengah duduk bersila..perut rasa tersepit..period dtg lambat..ha tu jelah

asyek tidur😅 malas mandi..yg nih second baby..yg first baby kerap mengamuk n mnangis..hihi

Tiada tanda.. dan sy jenis period xteratur.. tp sy perasan perut menbuncit.. mase tu sah 3bulan 😆