Apa tanda hamil yang ibu alami masa mengandung
Voice your Opinion
Mual
Pening kepala
Spotting
Semua yang di atas

7812 respon

67 Balas

Xde rSe lgsg...cume missed period n i am having sex once after my ovulation test is positive..

Ruam seluruh badan, tdk tau pula dah ada Baby dlm perut.. Alhamdulillah.. Terima kasih Allah..

None of above. sy pulak kerap ke tandas dari awal kehamilan sehingga penghujung kehamilan😩

Penat...sgt2 letih sampai tidur waktu tengahari... Walhal susah nak tidur waktu di pejabat

Xrse apa2, alhamdulillah. Cek2 dah pregnant and enjoy my pregnancy journey ❤️

Lambat period je. Rasa sengal-sengal kat ari2. Lepas tu check upt positif.

kuat tidur...sama hilang selera makan..tidak suka cium bahu..apa apa saja

dpat anxiety sebulan sblm preggy, bila dah oke anxiety..tau2 preggy

xde tnda...pengalaman mngandung yg paling senang dah dpmudahkan

Semua,rasa pelik,Kana boley alami semua,yg sulung xda on tanda2